God morgon!

Morgon på er alla läsare där ute. jag hoppas att ni gjort valet att titta in just här. För även om det har gått några dagar sedan jag skrev senast så finns det ju fortfarande massor av fina bilder att beskåda.
Hur som haver så har det väl egentligen inte hänt så mycket på sistone så det är kanske också därför det varit lite lugnare med inläggen. Om jag ska skriva vill jag ju ha något att berätta och delge till er först. Nåja idag har jag i alla fall en dag för att göra bort lite sådana där måsten då jag varit nere i tvättstugan och precis kört igång ett par maskiner. Så nu lär jag väl muttra sedan över torkskåpet som bara går att ställa på en timme i 30 grader. Visst är de bra om det sparar energi men samtidigt är det löjligt då ingenting blir torrt på den tiden utan man hela tiden måste springa ner och starta det för att det stannat. Eller så får man ta upp alla småsaker för att sakerna ska hinna torka och då går det nästan snabbare i vissa fall att hänga sakerna på galge än att hänga in dem i skåpet! Det är illa då man får sådana här I-landsproblem på halsen. Annars ska jag nog mestadels ta det lugnt idag och jag ska försöka komma igång med min senaste sim, kanske blir det också så att jag ritar lite. Får helt enkelt se vad jag tar mig för fast jag tror inte att det blir någon promenad då det lär dra in ruskväder med snöblandat regn senare. Då kan man unna sig att stanna inomhus en dag tycker jag. Dessutom så pysslar jag ju om mina tre små guldkorn också. För Ariel är verkligen en speciell hamster då hon fortfarande kan vara uppe mellan 7-10 på dagen, sedan sover hon ju men kan vakna om jag prasslar med en påse. Vaknar ordentligt göt hon vid 18-19 snåret och sedan håller hon igång hela tiden medan jag är uppe, fast ibland knyter hon sig vid åtta on jag klarar att ignorera henne helt. Det är ju långt ifrån det lättaste att göra då hon hänger på gallret och ser söt ut, hjälper inte det så har man alltid tänderna man kan ta till och gnaga med så det smäller.Då brukar matte förstå eller helt enkelt ge upp och tar upp guldrumpan en stund till. Nej matte ska helst inte alls äta frukost på morgonen heller. Vem behöver det då man har en söt Ariel att gosa med ?
Se så konstiga skåpråttor man har ibland eller så är det Ariel som ska kolla så att fodret är tillräckligt gott.
Stuart leker liten arkitekt och möblerar om i burebn. Enda prolemet är då han vält huset helt och måste sova under bar himmel i ett hörn.
Att bli borstad är inte Timons starka sida, nej han visar tydligt att han inte tycker om det och attackerar tandborsten men när det gäller att städa, ja då passar det att sitta mitt på skyffeln och snusa på sopborsten ingående. Ja, han måste väl kolla så det inte fastnad något damm på den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0