Hejsan på er!

Hallojsan på er alla glada bloggläsare där ute. Ja till alla er som brukar kika in hit. Nu har det åter igen passerat några dagar sedan jag senast skrev några rader här. Fast nu har jag alltså lyckats komma in trots den senaste tidens inloggningsproblem. Tror mer och mer att det är min webbläsare som fått fnatt ändå. Någon mer än jag som har IE och känner igen sig i de problem jag haft ?
Ni vet man skriver rätt lösenord men det blir bara versaler i texten även om man inte har caps lock inne. Det kan ju onekligen bli lite frustrerande i längden. Fick för mig att jag skulle prova en annan webbläsare och med Firefox funkar det utan problem. Nåja ibland blir man inte riktigt klok på dessa tekniska apparaturer. Annars så har vi väl börjat landa här igen i vardagen. Trots att det var några jobbiga dygn då jag väntade på min lilla hamstertjej men nu är hon alltså här. Frågan är bara vad hon ska heta för jag gillar egentligen alla namn på förslagslistan. De är Ariel, Arista, Belle, Hope eller Stella :P. Kanske borde jag dra lott , eller så får det bli Ariel som ju var det namn jag satt och tänkte på ett tag då jag inte var säker på vad Timon egentligen var. Visst låter det bra men ..ja jag vet han är ju långhårig och har inte alls lika hmm framträdande bak som Stuart .P
Ska dock inte skriva allt för mycket luddigt i det här inlägget eftersom jag bara är glad över att jag har kommit in här igen och jo det har blivit en till familj i Sims 3 med. Trots att jag inte skulle göra en blir det mer ofta att jag gör det då lusten faller på så här ska byggas hus! Sedan kanske ni får träffa dem och läsa lite mer hamsteraktigt när lillan som jag än så länge kallar henne för har landat mer. Än så länge är hon ju lite blyg men det är inte konstigt efter allt hon gått igenom men hon är snäll och har inte bitit mig trots att jag fick lov att fånga in henne då hon smet ur sin tillfälliga bur som hon kom i. Vilken liten busjänta man fått, men jag känner ju igen mycket av hennes beteende mot för hur Stuart var.
Nej nu får det räcka med dessa rader för dagen men vi ses eller vad man ska skriva!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0