Hallojsan!

Hejsan svejsan på er alla glada bloggläsare där ute i mörkret. Ja för det är verkligen kolsvart nu, åtminstone morgon och kväll. Dagen kan ju fortfarande komma med lite ljus fast idag var det då grådaskigt och regnrusk här. Ingen snö i sikte fortfarande. Känns lite trist men man får göra det bästa av situationen. Idag så var jag faktiskt ut en sväng och såg på när ena syskonbarnen hade uppträdande i showdans. De var fantastiskt duktiga och jag blev smittad av en postitiv bacill eftersom de dansade till två låtar som jag gillar nämligen Robbie Williams Let Me Entertain You och den magiska låten från Bumbibjörnarna. Det kan inte hjälpas, jag verkligen älskar den men så är jag en bumbinörd som kan den utantill fortfarande också har jag nog sett varje avsnitt som finns snart. Ibland dyker det upp något gammalt, eller något som jag inte känner igen och då är det alltid lika kul att kolla.
Sedan så hann jag med att se lite på världscupen i skidor och matinén från globen. fast den senare fick jag lov att se på play eftersom SVT inte kan direktsända den på TV längre. Tyckte att vissa inslag var roliga och Lorentzo är alltid magi med sina vackra Camargue hästar som får en att drömma om Rhonedeltat i södra Frankrike. Dessutom var det en fröjd att se hur de busade då de gick lösa och kom på att man måste snygga till sig i spånet under pågående föreställning. Sedan var det magiskt att se Mistral dansa fram med bara halsrem , vit och röst som hjälper men som en kommentator sa: Det är inget man ska försöka sig på där hemma i första taget och nej det är inte samma form av dressyr som förekommer på tävlingsbanorna runt omkring i landet. Visst är den vackrare, eftersom den är mer som en konstform men jag tror inte det är något man ska försöka sig på med till exempel en fälttävlanshäst eller hopphäst. Nu är visserligen dressyren grunden till all ridning, men alla hästar passar inte för att gå bettlöst heller.
Nog om det nu eller ja jag kan föresten spinna vidare på hoppning. Jag har hittat en talang hos Ariel som hon är en fena på . Till skilllnad från mina guldgossar så skuttar damen nätt igenom My Little Pony ringarna så det kanske är hon som får bli en champion i guldhamsterhoppning istället. Hon verkar då mer med på noterna, gossarna kanske kan ställa upp som funktionärer ?
Sedan har jag kommit igång på dockskåpet igen. Har egentligen bara en vägg kvar som ska göras iordning också ska jag fixa en rad smådetaljer på det innan det kan klassas som färdigt, äntligen!
Så det går framåt sakta men säkert :) och ja jag har gjort en till ny familj i Sims, tänkte först göra vampyrer men när jag såg den första karaktären växa fram så blev det något helt annat. Det är väl oftast så det brukar gå då det gäller mig och simmarna. Jag tänker en sak fast det blir något helt annat men det är ju genomgående till exempel då jag ritar med Om jag börjar med ett blankt papper utan minsta tanke ppå vad jag ska rita, ja då kan det bli riktigt bra. Om jag däremot tänker innan vad jag ska göra då kan det lika gärna bli pannkaka och skissen åker i pappersåtervinningen eller blir uppklippt till lappar som jag kan använda till annat. Här är ett av mina senaste verk. Från början hade jag ingen tanke och till sist så satt jag där med en liten ponny på pappret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0