Willoughbys Riverdance

Nu tror jag allt att det är någon här som har dansat regndansen för dropparna har börjat falla ner från himlen. Jag såg ju visserligen molnen tidigare idag då jag var ute på en liten promenad. Glömde ta med mig kameran och det var typiskt. Fast så är det väl alltid, när man inte har den med är fåglarna på bästa humör för att fotograferas. Idag hade småskraken påpasslig nog simmat upp i kanotrännan och var sådär oblyg. Sedan satt en tärna på kajkanten och verkade inte heller rädd av sig . Typiskt med andra ord. Nu får jag väl ladda batterierna istället och ta den med mig nästa gång jag går förbi där nere. Men då är det ju inte alls säkert jag får syn på något. Fotografens dilemma. Något som jag var ut och tog kort på idag var i alla fall min ena modellhäst, Willoughbys Riverdance. Han fick flytta in hit enkomt eftersom jag är svag för läckra skimlar och föll som en fura vid första anblicken, sedan har jag inte avgjort ännu om han är en KWPN eller något mer ovanligt som en Irish Draught..
Visst har tanken på att fota honom funnits där en tid men det har liksom inte varit väder förän nu. Dock blåste det lite för mycket för att jag skulle våga mig på att ta ut de andra som jag också saknar kort på. Fast då fick jag ju koncentera mig på River ett tag. Vilket förstås medförde att jag har världens plan på var jag ska ta bilder på honom härnäst. Får kliva upp tidigt någon morgon framöver om det är bra väder helt enkelt och linda in både honom och basen i handdukar innan han åker ner i en plastkasse. Tycker det är den lättaste metoden för att ta dem mellan de olika ställena om man ska plåta även om det medför vissa risker med.  Man vill ju inte gå runt och bära på något som är allt för otympligt, i alla fall ingen längre sträcka.
Han har verkligen ett uttrycksfullt huvud.
Den här bilden fotade jag lite på känsel då det är svårt att komma åt alla vinklar. Det ser nog lite lustigt ut då man ligger och krälar på marken men vad gör man inte, man måste ju våga prova för att få till de där plåtarna
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0