Hejsan på er alla !


 
Hej på er alla ni som ramlat in här på bloggen, eller ja hejsan på er som brukar stanna upp här för att läsa de enkla rader jag skriver. Ibland kanske jag upprepar mitt ordval och skriver snarlikt men jag tror att det är lätt hänt då man ofta gör samma saker. Tråkigt kanske somliga tycker men jag älskar verkligen alla mina intressen så därför väljer jag att ägna mig åt dem. Idag är det lite gråväder ute. Ingen riktig värme och mulet, samtidigt så vill solen ibland sticka igenom men det är som att den inte riktigt klarar av det. Har i alla fall trots vädret lyckats ta mig ut på en promenad.
Den första bilden får illustera vädret.
Gjorde ett försök att fånga glittret på vattenytan.
Fick syn på de här  tre som låg och guppade på vattnet, vigg ?
Jo mycket riktigt visst var det två hanar och en hona. De är så fina.
Men jag blir så ledsen när jag är ute och ser allt skräp som sköljs upp längs stränderna.
Naturen är fåglarnas och djurens hem, tänk om det var vårat då tror inte jag att vi skulle vilja att någon skitade ner som vi faktiskt gör.
En tärna kom och satte sig där fiskmåsarna normalt brukar sitta. Fastän jag inte stod lång därifrån var hon totalt oberörd och satt där i godan ro och småpratade. Försökte lära mig tärniska men jag tror inte det gick så bra..
Sedan kom två fiskmåstar insvepandes och det slog mig hur mycket större än tärnorna de verkligen är också vet man ju storleken sedan på en trut. Jämfört med dem är ju måsarna små, men kollar man på tärnorna så är måsen mycket, mycket större.
Fast den fågel jag blev mest glad över att få se just idag var utan tvekan småskraken.  Utan att den märkte det så drev den här hanen allt längre in mot land då den låg och sov. Till sist så kom den dock på andra tankar, tvärvaknade och simmade in under en brygga längre bort och gömde sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0