Avkoppling

Hejsan på er alal bloggläsare där ute.
Idag är det verkligen inte alls något vidare väder här. Utan det är grådaskigt och regnet hänger i luften.
Alltså en perfekt dag för att sitta inne och ägna sig åt annan avkoppling efter helgens firande av sista april.
Inte för att man hittade på så mycket men man kom sig i alla fall ut på en liten brasa tillsammans med föräldrarna.
Det regnade ju visserligen inte igår, men småkallt var det allt i luften men det blev ändå några timmar ute.
Nej man kan ju säga att det börjar gå mot sommar men än så länge är det i alla fall vår ute. Det gäller dock att man verkligen passar på att ta vara på de fina dagarna och lagrar dem i tanken. För då blir det så mycket lättare att klara av sådana här igen mulna tillfällen. Sedan är det alltid så fint i naturen så här års då träden  börjar få tillbaka sin grönska och alla fåglarna kvittrar. Ja det är sådant som jag tycker att fler borde få möjligheten till att ta vara på för när allt kommer omkring finns ju miljön runt oss alla och just fåglar är en så bra indikator för att se hur den övriga naturen mår. Till exempel så börjar den förut vanligt förekommande staren bli allt mer ovanligt men för mig är den ett verkligt vårtecken, mer än koltrasten som faktiskt kan stanna kvar vissa vintrar. Det kan ju även staren ibland men det är betydligt mer ovanligt.
Fast nej nu skulle jag ju koppla av idag.  Till ordets rätta bemärkelse dessutom eftersom Facebook fått för sig av någon anledning att ändra min personliga profil till en offentlig sida. Även om jag säljer saker ibland för småsummor så har jag ju inget företag eller firma. Har dessutom haft sidan så länge med och alltid varit noga med att bara posta sådana inlägg i grupper som är till för det. Fast det är ju så att allt man gör hamnar på tidslinjen så jag undrar hur det här kan komma sig. Har det hänt någon annan ? Har mejlat in ett supportärende men för att överhuvudtaget kunna hålla kontakten med folk så skapade jag ett tillfälligt konto också tills vidare. Visst kan man bli nojig av sådant här, men jag tänkte alltså försöka koppla av ändå och tro på att det löser sig då de får tid att kolla över det. Endera har jag blivit hackad eller så har det blivit katastrofalt fel. Nej nu tänker jag försöka fixa de nödvändigaste kontakterna i en lista och sedan ska jag logga ut, se lite på play och göra något annat ett tag.
 Sedan blev jag så glad i helgen då jag såg en fågel komma flygande på låg höjd. Den är visserligen ingen raritet och illa ansedd av många men jag älskar den för det . Korpen. Blir dessutom alltid så glad av att höra deras reportrar av läten och det är magiskt att få se deras fantastiska uppvisningar i flygkonst som de har om vårarna. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0