Rätt låt vann!

Såg som så många andra på finalen av melodifestivalen i helgen. Har ju inte orkat engagera mig lika mycket i år eftersom jag tycker att startfäetet i deltävlingarna varit så väldigt spretande. Visst är det kul att tävlingen åker ut i landet men samtidigt blir det också lite för mycket och lite för tjatigt med så många deltävlingar. Hur som helst så tycker jag nog att det var rätt låt som vann till sist. I alla fall om vi ska ha någon chans i ESC. Fast man vet ju adrig vad som går hem där när det väl gäller. Annars så har jg varit väldigt frånvarande från datorn under några dagar. Skönt att koppla av helt emellanåt också. Dessutom när det går så här mot vår måste man ju vara ute och passa på att njuta av när naturen vaknar till liv igen. Lyssnat till svansång och kommit fram till att det verkligen är magiskt att höra när de återvänder.
Man blir så glad av att höra dem. Även om jag bara såg dem på håll så hörs ju sången långa vägar.
Koltrastarna har kommit nu också så då får man passa på att försöak fota. Fast först får man övertala dem om att man inte tänker käka upp dem till frukost.
Äpple är verkligen smaskigt!
 
Tänker du inte gå in snart ?, jag vill äta tack.
Jag ser dig fortfarande.
Siskor är kvicka små fåglar som man blir glad av att se, men att få dem på kort är en annan uppgift.
Grönsiskorna var också på plats
Liksom talgoxarna såklart. Just nu har pappa ingen handtam men de kommer ändå när man visslar på dem, pratar med en också blir de överlyckliga dp de får ost.
Nötväckorna är också pratsamma och inte sällan är de först på plats när man kommer ut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0