Morgonprommis

Ibland när man vaknar på morgonen så känner man det där suget. idag sken solen och det var några grader varmt. En perfekt dag för att gå ut på promenad helt enkelt.Vilket jag också gjorde så snart jag hade fått på mig kläderna, gjort bort morgontoaletten och fått i mig frukosten. Det kan vara så härligt att få komma ut just så här på våren. ja ibland känner man faktiskt att man inte alls har någon lust att gå in. Dessutom var jag ju nära på tvungen att ge mig ut på en runda för att se hur det går med islossningen nere vid hamnen. Den har kommit en bit på väg men bara på den ena sidan. På den andra ligger isen fortfarande som en tunn hinna över men det sparkade betänkligt i den. Lite mer tid och snart är den nog bort helt. Trodde jag skulle få se kniporna men där gick jag bet. Inte en enda av dem i sikte, de som brukar komma så tidigt. Dock så såg jag att de första skrakarna redan hade anlänt.
Lyckades inte få någon bättre bild på vårens försa skrakar än så här då de låg på motsatta sidan men visst såg de ändå lite frusna ut
Skator kan faktiskt vara fina fåglar om man får komma dem nära inpå.
Tog vägen förbi torget med förhoppning om att kunna hitta igen den udda duvan jag sett där förut men inte. Blev dock ändå några fina bilder på duvornas vårbestyr med att samla bomaterial. De är ju inte direkt rädda av sig , annat än då det blir för mycket folk men vill man ta de där fina bilderna då ska man gå på morgonkvisten innan stan vaknar.
Vänta nu, blev det inte lite fel den här gången ?, det här är väl knappast någon olivkvist ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0