Hejsan på er!

Hej på er allihopa. Idag började dagen här med ett riktigt ruskväder ute. Åtminstone var det grått och det såg ut som det blåste rejält. Nej det verkade inte vara något höjdarväder för att gå ut. Trots det var jag tvungen att gå och handla ett par saker. Först när jag börjat gå hem från affären slog det mig att det trots allt kändes okej. Vinden låg inte på så farligt som jag hade trott och det var faktiskt riktigt skönt i luften. Sedan så var jag färdig för att baka cupcakes.. Hade lite ägg som jag behövde göra av med och eftersom det var ett tag sedan jag bakade något så fick det bli vanliga muffins. Så nu har jag några godsaker till vasaloppsoffan imorgon. Nog för att jag hade köpt hem en del annat med tidigare men sändningen är ju lång så det kan behövas mer än ett fika. Ibland får man lust helt enkelt till att svänga ihop npgot som inte är allt för avancerat vill säga. Annars är jag nog rätt ointresserad av sådana där sysslor men jag försöker i alla fall lära mig en del och muffins ska man väl i alla fall klara. Hade dock inget florsocker hemma så det fick bli något slags nödfrostning med mjölk, vaniljsocker, smör och philadelphiaost istället. Får se om de går att äta men nog tror jag att de ska slinka ner. Hur som helst så blev jag dessutom så glad när jag var ute. Orsaken var att jag fick syn på ett gäng måsfåglar som seglade på uppvindarna. Ibland tycktes de nästintill stå helt stilla i luften. Våren kanske är på väg i alla fall trots snöfallet vi fick häromdagen men det känns som att det är lite för tidigt.
Än vågar man inte ta ut något i förskott men jag längtar tills det torkar upp så jag kan sätta igång och fota lite modellhästar. Försökte häromdagen men nej det var lite väl blött ännu...och att fota skimlar i snö är ingen vidare idé. Det blir helt enkelt kanske lite väl mycket av tårta på tårta, vitt mot vitt.  Fast jag har ju visioner då det gäller Baronessa framöver!
 
När allt sedan var klart så tog jag mig i kragen och städade åt Meeko. Trodde inte han skulle vakna alls men det gjorde han . Så han fick springa en stund i hallen innan det blev dags att gå in då jag skulle se på tv och stöka undan efter baket. Det gick inget vidare kan man säga för Fredrik i skidskyttet, men det tror jag det för där blåste det visst storm. Så jag undrar vad det är bli här i natt. Nej jag är glad att man får vara inomhus. Vidare så vaknade hamstern till en stund ikväll med. Han fick komma ut men han var så pömsig att han nästan somnade när han satt hos mig. Fast det är just då man kan passa på att mysa med honom också, när han är sådär lugn för ananrs är det ju mestadels full fart hela tiden utom på dagtid då han sover förstås. Jag kom i alla fall på en passande vaggvisa åt honom nämligen Klättermusens vaggvisa, fast jag kanske borde göra en hamstervariant av den ? Nu har han i alla fall gått in och lagt sig igen efter en stunds stök med sitt hus och jag funderar på vad jag ska se ikväll. Har int bestämt mig riktigt än om jag trots allt ska se Andra chansen på mellon eller om jag ska leta efter någon bra serie/film. Igår såg jag ett intressant program på kunskapskanalen om dvärgflodhästar så något ska jag nog kunna hitta bland alla tablåer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0