Hejsan alla läsare!

Hejsan på er alla sommarlediga bloggläsare där ute som av någon anledning råkat snubbla in just här. Eller så kanske ni helt enkelt brukar kolla in här trots att jag inte är speciellt aktiv på semestern men hej på er alla såklart. Igår var det uppladdat för åska här men det kom bara lite skvitter och muller, inget oväder men man lär väl inte ha samma tur idag då man ska gå på V86. Ja det är ju något som vi brukar försöka göra en gång per sommar åtminstone, att gå på trav. Så det är väl bara att förbereda sig på det sämsta vädret och försöka se det som att det inte finns några dåliga väder.
Sedan måste jag också försöka få dela lite bilder på mina guldgossar som jag har fotat en hel del. Provade lägga ut tidigare men då fungerade inte uppladdningen så nu gör jag ett nytt försök och hoppas att det fungerar bättre! Dessutom så har jag konstaterat att Stuart verkligen är en större utbrytarkung än Meeko någonsin var, det vill inte säga så lite. Stänger man inte transportburen helt kommer han utan problem ut genom att använda tänder och tassar för att bända loss låsanordningen. Smart hamster man har!

Stuart i inspektionstagen.
Fast det är väl klart man måste kolla först, innan man åker med , kolla så att allt fungerar som det ska.
Skönt att få göra premiär ute i hagen. Lite tveksam till det gröna under fötterna i början men sedan tog nyfikenheten allt överhand och man försökte som vanligt klättra över staketet, gräset är visst alltid grönare på andra sidan!
Timon undrar nog vad det här är för något.
Fast det är ändå rätt spännande att få åka med.
Timon njuter fullt ut av att få vara ute då det är bra väder!
 

Kommentarer
Postat av: naessla.blogg.se

Fina djur och roliga bilder på dem.

2015-07-15 @ 17:30:39
URL: http://naessla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0