Ibland får man unna sig själv något

 
 
Ja, jag ska berätta om hur allting började men först måste jag få visa vad som anlände idag. Har suttit och dregglat över den här modellen ett bra tag då jag sett den på näetet. Fast jag trodde aldrig jag skulle få chansen att ha en i min ägo. Tills jag fick erbjudande från världens bästa Sophie om att köpa hennes. Visst kostade han en del, skjortan skulle vissa säga men då får jag knapra husmans ett tag. Dessutom gör jag ju inte så mycket annat och det är sällan numera som jag unnar mig sådana här saker. Han är faktiskt ännu finare på riktigt dessutom så jag kan bara föreställa mig hur kul jag ska ha till våren fast då ska det vara riktigt bra väder ute först såklart. Verkligen inga onödiga risktaganden här inte.
Alltid lika spännande med kartonger. Tur att den var lätt att bär hem åtminstone.
Nu ska jag simma i papper!
Blå bubbelplast var något nytt, faktiskt fin nyans och passande med vad pållen heter just nu.Det lär ta ett tag för mig att klura ut ett som är lika bra.
Nu börjar man kunna ana vilken goding som dolts i lådan.
Tada! Här är han så äntligen efter all väntan :) Lonestar , nu är han bara min!
Jag säger bara, oj vilken blick! Tror inte jag vågar ställa honom bredvid Matilda för då är risken stor att det händer en liten olycka, nej han får bo på min skimmelhylla med de andra gossarna helt enkelt.  Och nej jag lovar mina två rackare OMalley och Meeko ska inte heller komma nära, de har redan hittat på nog med rackartyg helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0