Nej inte än!

Idag kan man verkligen säga att det varit mer som högsommar än höst här. Solen har lyst hela dagen och det har varit varmt i luften, riktigt varmt. Fast man ska ju inte klaga på finvädret när det äntligen är här säger många, men det är just vad jag tänker göra nu! Tillhör den där sorten som är känslig för värmen och jag får lätt värmeslag om jag anstränger mig då det är varmt. Fastän jag brukar försöka tänka på det och dricker mer vatten de dagarna. Det kan räcka med att jag sitter vid datorn och gör ingenting. På en liten stund så blir jag alldeles genomsvettig. Så det är verkligen mer jobbigt än vad det är roligt. Dessutom blir jag inte heller brun utan efter ett tag om jag går ut utan att ha smörjt in mig så ser jag ut som en kräfta men det kanske passar eftersom jag är född i Juli. Man måste ju försöka se saker positivt. Försöka var det ja. Försöker i alla fall att hålla mig inomhus så mycket jag kan just nu och går jag ut blir det på morgonen eller små utestunder på eftermiddagarna/kvällarna med guldgossarna. Det går ju sådär att få dem att gå i selen men igår var faktiskt Stuart riktigt duktig. Sedan har jag varit och inhandlat en del saker. Bland annat så läste jag att man kunde frysa in kuber med laktosfri youghurt och ge dem varma dagar så de inte får värmeslag. Lite som glass för oss antar jag, så det tänkte jag prova. Lillen verkade i alla fall uppskatta att smaka yoghurt för han slickade i sig det jag hade på fingertoppen. Timon däremot var inte lika förtjust eller så var han bara nyvaken eftersom han istället nöps. Ska i alla fall bli spännande att se vad de hittar på med varsin bit. Annars blir det mycket idrott just nu, på TVn vill säga också håller jag ju på att pyssla med mitt hmm lilla hemmaprojekt. Riktigt vad det är tänker jag inte visa förrän det börjar likna något.Just nu är det väldigt mycket mer lik flyttlådan som jag började med än något annat men det artar sig och går åtminstone framåt, sakta bit för bit.Så till sist ska det nog se ut som något helt annat men tills dess dröjer det ju ett tag.
Försöker göra en liten bit i sänder, bit nu var jag allt bra rolig eftersom det flyger glasspinnsrester överallt. Den som inte är pysslig av sig skulle nog lätt kunna bli tokig om den såg min lgh när jag haft en kreativ stund just nu. Men jag föredrar att ha det så här lite ordnat kaos med andra ord. Om man städar riskerar man ju bara att saker försvinner eller att man lägger dem på något smart ställe där de är omöjliga att hitta. Ja känner ni kanske igen er ?
Nej nu ska jag börja klura ut vad jag ska äta till middag också kanske jag ska prova att limma ihop en del av projektgrunden så åtminstone väggarna sitter där de ska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0