God dag!

Hejsan på er alla trevliga bloggläsare som kikar in här. Idag så kan man verkligen säga att jag har varit ute på en språngmarsch och stundtals var det bara tur att jag inte blåste bort eller hamnade i vattnet som vinden tog i. Ja ni kan gissa att jag varit ute på långpromenad igen..och nu menar jag verkligen det i ordet rätt bemärkelse eftersom jag precis missade bussen då jag skulle hemöver. Ville ju inte vänta en timme heller på nästa utan det var bara att fortsätta se glad ut och traska på. Fast det regnade i alla fall inte som de sa att det kanske skulle börja göra på väderleken imorse utan solen sken mellan vindbyarna.

Från början så undrade jag ju var fåglarna hade tagit vägen, tills att jag höll på att snubbla över den här trevliga lilla bofinkshonan som nära på satt vid mina fötter.
Jo det finns spår av viss annan aktivitet längs stigen med.
Det är så typiskt mig att hitta hästar när jag går ut på promenad, vissa verkade lite morgontrötta.
Årets första tranor har kommit!
Paret Vigg verkade ha det lite jobbigt där de låg och kämpade på vågorna
Hallå, fastän jag är liten har jag väldigt klar stämma så ni kan nog inte missa att se mig.
Skrakarna verkade mest fundera på om de alls behövde någon mat idag, eller så var de ännu mer lockad av att ta sovmorgon.
Fast jag lyckades ändå avsluta med en bra bild på en stilig drake som valt att flyga upp i ån där det var lugnvatten. När jag kom så gjorde han ett försök att prata andska med mig men jag är lite dålig på att tolka dem. Hur som helst så snackade han ibland men stod lugnt kvar då jag fotade medan han putsade sig. Av svanarna och kanadagässen syntes inte ett spår men förmodligen så låg de väl inne i någon vassrugge och tryckte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0