Loppisfynd.

Hejsan!
Idag så har det varit rätt gråmulet väder här och kyligt i luften.
Kanske börjar det trots allt att gå mot höst nu?
Hur som haver så åkte jag ut en stund på eftermiddagen till päronen för att vara lite social.
Har ju inte velat åka dit när jag varit förkyld men nu börjar jag känna mig lite piggare. Åtminstoner bitvis.
Hur som haver så gick mamsen och jag iväg på en promenad och bestämde oss för att titta in på ett nytt ställe i närheten där de har fått en jättestor loppmarknad. Visst älskar jag att gå omkring på sådana där ställen, man kan alltid hitta något men ändå så trodde jag inte riktigt på att jag skulle göra några fynd idag.
Det var inte förän mot slutet när vi hade gått runt där som jag började hitta små skatter på hyllorna Till sist blev det några böcker, ett spel , en dvd och ett par CD-skivor. Den som jag blev mest glad över att hitta av de där två var såklart Savage Gardens första album. Tror den låg och väntade på att precis jag skulle komma faktiskt. Känslan som jag kände när jag först såg den kan möjligen jämföras med den jag hade då jag fick deras andra skiva Affirmation i julklapp ett år. Så nu har jag suttit här och trallat med i låtarna och jo Truly Madly Deeply är fortfarande en av mina favoritlåtar. Sedan vet jag ju vad jag får i julklapp i år, åtminsone några av sakerna men jag ska göra mitt bästa för att försöka glömma bort dem så länge(bland annat den andra säsongen av Revenge).
Fast om jag nu pratar Savage Garden så kanske jag ska försöka mig att lista de låtar jag tycker är bäst med dem även om det är svårt men det är låtar som stannat kvar hos mig även fast gruppen idag är splittrad och inte längre existerar.
 
.1. Two Beds And A Coffee Machine- Så fin låt om än lite tragisk text men samtidigt så tycker jag att den har något viktigt att säga till oss.
 
2. I don't know you anymore- Enligt mig balladernas ballad.
 
3. Truly Madly Deeply-Känns som att ord är överflödiga.
 
4.Crash and Burn- Den låt jag oftast lyssnar på när jag städar.
 
5. I knew I loved you- Balladernas ballad helt enkelt.
 
Egentligen skulle jag kunna fortsätta lista låtar i en hel evighet då några andra favoriter inte kommit med men jag känner att jag får nöja mig med de här fem. Annars så rekomenderar jag också The Animal Song och To The Moon And Back.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0