Ibland blir man..

Ibland tror jag att man måste få lov till att bli tokig eller åtminstone att man måste kunna få lite fnatt. Igår när jag landade här hemmavid gick jag in på badrummet för att tvätta händerna. Skulle tända lampan och vad tror ni händer ? Jo den går såklart sönder. Vet inte hur många gånger det här har hänt nu, jag har tappat räkningen. Det verkar inte heller ha någon betydelse om jag byter sort, det fungerar ett tag och sedan ryker de. Börjar tro att det är något lurt med själva kontakten men jag vet inte heller om det kan vara så. Nåja det blev i alla fall att gå och hämta ficklampan för att få lite ljus där inne i mörkret också fick Meeko stå ut med att jag hade lampan i hallen tänd. Brukar inte ha det annars dagtid då han sover. Så just nu får jag försöka klara mig på det viset eftersom det är besvärligt att byta lampan själv då den sitter i en glasbubbla. Visst har jag bytt den själv ett par gånger men det är ändå bättre att få hjälp med det tills man hittar något annat man kan sätta runt den. Något som är enklare att ta ner och byta utifall att lampan går sönder , som den gjort nu. '
Hela turen jag hade annars igår höll alltså inte i sig, fast det var ju roligt att den varade någon gång också och jag är fortfarande stolt över mina modellhästar som placerade sig så fint i fotoshowen.
 
Här har ni alltså Lady of The Lake som både vann klassen Tinker/IC och samtidigt blev hon även Bästa brittiska kallblod. Så stolt över henne och jag känner att jag måste få skryta lite trots allt, något som jag verkligen inte brukar göra annars. Fick min idé till lite henne från delvis en annan modell men också  en verklig häst:
 
Sedan blev min fina kille Shamrock 4 i klassen för Connemaror. Det är jag också nöjd med, med tanke på att det verkligen kom in så många kort, som över 800. Visserligen uppdelat på olika klasser men ändå. Han är fortfarande lika ljuvlig. Vidare var det en kul bonus att få vinna utlottningen om en målad modell. Jag brukar ALDRIG ha tur när det gäller sådana där tävlingar men nu hade jag flaxen på min sida. Ska bli spännande att se vad som dimper ner här vad det lider :). Fast jag tror att jag fått lite blodad tand nu på att ställa ut hästarna i varje fall :).
Annars så tar jag det väl mestadels lugnt idag. Inte helt fri förkylningen än också kom det snö igår så det får bli en pysseldag istället också måste jag som alltid städa lite med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0