Förkyld

Trodde att jag kände av fullmånen för några dagar sedan då jag började få ont i huvudet eller så trodde jag att det var början på ännu ett migänanfall(har det ibland tack och lov inte så ofta). Hur som haver så fick jag igår både ont i halsen också bröt snuvan ut. Typiskt då var det alltså dags för ännu en förkylning.Det är alltså väldigt, väldigt sällan som jag lyckas komma undan virusen så här i gränslandet mellan höst/vinter. Alltid är det tydligen något. I och för sig hade jag i helgen vistats i närheten av folk som var småförkylda så jag får kanske skylla mig själv men man kan ju inte isolera sig helt den här perioden på året heller, även om man kanske borde. Hur som haver så får man ju säga att det verkligen kom olägligt, nu när jag sett fram emot att få gå ut och promenera med en polarvarg. *Suck*
Det som återstår att göra är väl egentligen bara att dricka varmt, försöka äta som vanligt och bädda ner mig i sängen eller ännu hellre soffan. För visst är det så att vila är bästa medicinen ändå och man kan ju försöka sova så mycket det bara går då man ändå inte orkar sitta uppe så mycket. Har inte kollat febern men antagligen har jag ju det också eftersom jag känner mig slö och hängig. Nej nu får det räcka med snörvlande nyheter.
Har ju provat att ge Meeko den första av de två kräckerstängerna och så här långt har den lilla hamsterpojken hunnit jobba på två/tre dagar. Tror faktiskt att han tycker om dem trots allt, även om han till lika stor del är frustrerad över att han inte kan ta med sig dem in i boet. Fast det är till mattes stora glädje hållaren är ditsatt på dem så att hon kan studera hur hamstern jobbar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0