Meeko-Här är han

Ikväll så ägnade jag tiden åt att försöka få en av leksakerna till Meekos lilla lekhörna klart. Till sist så blev jag så nöjd med resultatet att jag kände att det bra att låta honom prova sin låda redan ikväll.
Gjorde bort allt jag var tvungen till först innan jag spånade upp den och ställde in lite saker.Däribland den nygjorda tältunneln.
Väntade och till sit var han så vaken att jag kände att det gick braatt störa honom en stund. Flyttade över honom till lådan, la locket på sniskan över också passade jag på att städa i buren. Hela tiden höll jag ett öga på vad han hade för sig och han tyckte nog närmast att han hade hamnat på något helkonstigt ställe men han snusade i alla fall in alla saker grunligt och sprang lite genom tunnlarna. Vidare satt han mest och sniffade runt och försökte komma underfund med om hanskulle gilla mattes påfund med den nya campingplatsen. Vet inte riktigt vad omdömmet blev eftersom det här var första gången som han fick rasta där. Skönt var det i alla fall att kunna ge honom lite kontrollerad frihet. Dock så var han rätt så snabb på att se om han kunde ta sig uppför kanterna men det är en hög plastlåda från Claes Ohlsson så det borde inte kunna gå. Fast man vet aldrig..han kanske borde heta Houdini i sådana fall :P men en viss tvättbjörn är ju också rätt så busig.
 
Här är han min lilla guldhamster kille som jag bor ihop med .
 
Var är Meeko ?
Här är han på upptäcksfärd i den konstiga plastlådan matte fått för sig att ha ner honom i.
Buren skulle visst städas hmmm.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0