Hejsan svejsan

Nu så har jag landat hemma efter en helg hos päronen.
Har tagit det rätt så lungt . Spelat en del Sims och jobbat med några av mina projekt. Det går långsamt framåt men det går i varje fall åt rätt håll- framåt. Hade ingen kamera med mig och lte ström i mobilen men jag lovar att det kommer att dyka upp bilder här sedan så småningom,
Planerat för en ny sak som ska göras också har jag städat åt Meeko. Jag blri full i skratt.Efter att han fått utrymme i två dagar och jag kommer hem, mjo nog har han proppat hela sitt lilla hus fullt med spån, sådär så att man inte kan se honom. Visst är det hans natur och jag har inget emot att han gör så men problemet är att han kissar inne i huset så det luktar inte så gott om det får stå ett par dagar, Har aldrig känt den här lukten på veckan när jag är hemma men nu..oboy. Så jag fick vara elak matte. Tror att han tycker det även om han får godis. Lyfte över honom i transportburen , städade och gav honom både ny mat och fräscht vatten innan han fick gå hem Också fick han såklart ett par små bitar gurka med. som han kan tugga på när han blir sugen. Fast ni må tro att han blängde på mig när jag skulle ta upp honom ur transportburen och ha tiillbaka honom. Annars brukar jag för det mesta bara få höra hur snäll jag är men jag tror inte min lilla hamster tycker det just nu. Nåja det blev i alla fall städat i buren och han gick in och la sig för att sova nära på direkt igen. Dessutom gjorde vi ett framsteg. Provad att låta honom snusa på min hand när han satt i transportburen och mjo nog var han försiktigt nyfiken i alla fall men sedan kom han på att han kanske skulle se sig om och kolla om han kunde ta sig upp så jag fick lägga ner locket. Än så länge har jag faktiskt alla fingrar i behåll . Vet inte om det här kommer sig av att han faktiskt blev hanterad redan från början eller om det är så att han har börjat vänja sig vid mig ändå. För han kommer fram till gallret om jag sitter och pratar med honom och stoppar jag ner handen i buren för att byta vatten eller rengöra lite ja då kan han sitta och snusa på en men att bli upptagen är fortfarande obehagligt tydligen.Det känns i alla fall fint om han har börjat lita på mig och jag känner mig snudd på ond som måste plocka upp honom så här ibland men jag hoppas att han ska börja slappna av och inse mer att jag faktiskt är rätt trevlig så småningom.
Nog med hamsterrapport för idag men resten kommer i ett till inlägg så det här slipper bli för långt att läsa men just nu är jag i alla fall inne i en sådan där tokrolig kreativ fas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0