Otäck känsla

Jag vet inte vad ni har för känsla idag. Jag fick i alla fall en otäck känsla i kroppen när jag slog på radion i morse och hörde om dödsmisshandeln i samband med en fotbollsmatch.Det är så himla onödigt när det behöver gå så långt. Kan inte alla enas istället om att våld och idrott inte alls hör ihop ?
Egentligen tycker jag också att man borde förbjuda försäljning av alkohol på sportarenorna. Framför allt så ska väl familjer våga besöka dessa evenemang utan att vara rädda ?
Fortsätter det här tror jag knappt att vi som räknar oss till vanliga supportrar oavsett idrott kommer att våga oss ut. De som förlorar på det i längden är bara klubbarna själva, oavsett idrott.
För folk som är ute på det här sättet och söker upp bråk är egentligen inte alls intresserade av det sportsliga.De är bara ute för att bråka och då borde det gå att öka kontrollen av sådana individer före &efter större matcher. Detta säger jag trots att mina ena erfarenheter är att ha sett polishästar in action före match när jag satt i en buss på väg till en Åbokryssning men det var tillräckligt för att jag skulle hinna bilda mig en uppfattning om ämnet. Den gången var det ändå ganska lugnt på stadion men ändå, man vill inte vara mitt i smeten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0