Magvirus

Trodde att det skullle vara över nu.
Jag menar har ju ändå varit hemma i snart två veckor. Det blir 14 dagar imorgon. Fast där hade jag fel.Imorse knept det till igen och det blev racerfart till toaletten. Tur att man har nära i alla fall men nu börjar jag bli lite trött på eländet. Det är ju inte så att jag har raketbränsle hela tiden heller utan det har varit mer åt det gasiga hållet att magen bubblar istället. Har  sedan dessutom mått illa till och från, inte haft någon vidare matlust men petar i mig så smått ändå för att man ju måste få näring i sig trots allt. Känner mig seg dessutom men det är väl kanske inte konstigt med tanke på att man tappar fort när man inte rör på sig just. Båda föräldrarna har också blivit smittade men de har haft mer av förkylningsvarianten men också känt av magen bitvis. Så vad ni än gör gå inte och dra på er det här viruset för det verkar svårt att bli av med!
Nej nog med skitprat nu, Försöker ju ändå hålla igång så gott jag nu kan mellan varven så jag får något annat att tänka på istället för den upproriska magen.
Har kommit igång med pysslet lite igen och börjat fixa till båda täckena till min ena modellhäst. De blir nog så bra att han kommer att få dela med sig av dem till en annan häst jag har för de passar så bra båda två i just blått.
Sedan skrev jag några dagar på historien jag började med innan jul och inte jobbat med eftersom inspirationen har trytit lite ett tag.Blev i alla fall nöjd med det lilla jag fick till så jag ska försöka fokusera mer på den.
Dessutom hade jag bara tänkt skissa lite som vanligt idag. Behövde något annat att tänka på ett slag annat än hur sur jag är sur på EA(Electronic Arts) just nu .Fast det går ju som för det mesta när jag bara ska skissa lite..åt pipan direkt.
 
Tror det blev något som liknar en häst i alla fall den här gången också, När jag studerar den lite mer kanske det är en arab. Brukar ju oftast göra dem skimmelfärgade men jag tänkte plocka fram promarkerserna på denna och välja någon annan färg för en gångs skull..kanske isabell ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0