Hejsan!

Hejsan svejsan på er alla glada bubblare där ute och hej på er andra också för den delen. Det ska inte bara bli sport idag även om jag just nu ser på Vasaloppet och sedan tänker följa sändningarna från Göteborg Horse Show.
Låg faktiskt och funderade på en sak innan jag skulle sova igår. Såg på Nashville på eftermiddagen och det slog mig varför man har så svårt att se vissa skådespelare i andra roller. Ja jag tänkte på Eric Close från Brottskod Försvunnen. Vissa skådisar har en förmåga att fastna i sina karaktärer och han är en av dessa. Visserligen är han duktig men det känns ändå inte som rolllen som Teddy i Nashville fungerar för honom...fast lag vet inte. det kanske bara är jag som är skeptisk.Fast det finns ju fler skådisar som har den förmågan. Att fastna i en roll som Jerry'O Conell från Jordan Rättläkare. Jag har lika svårt att se honom i en annan roll än Wood som hans karaktär där heter.
Sedan finns det ju förstås också de som klarar övergången mellan olika serier/filmer galant utan att det känns det minsta konstigt så som Sandra Bullock, Kevin Costner mfl.
Vet inte vad det här beror på men det kan nog vara så att för vissa av dem så kmomer de där bytena mellan olika roller mer av naturen medan andra får anstränga sig mer. Lite så är det ju faktiskt annars också  men det kan bli rätt trist att se på en bra film/serie om man märker att någon roll inte passar in. Som just i Nashville som förövrigt annars är en av de bästa serier som går på tv just nu, i alla fall om ni frågar mig.
Dessutom så såg jag på Breathless igen igår och kan bara konctatera att britterna än en gång hart lyckats med att göra en spännande serie!
Annars så jobbar jag bara på och försöker få till Sims 3 igen, men uppstarten har nog aldrig gått så snabbt som nu fast jag har ju inte hunnit ladda ner så många saker än fast det går sakta framåt och snart hoppas jag kunna börja om på ny kula.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0