Halloj

Hejsan svejsan på er allihopa där ute :)
Framför allt måste jag ju säga hej till alla underbara bubblare som brukar kolla in här. Som ni kanske har märkt av så har jag varit frånvarande några mer dagar än vanligt nu. Nej det finns inen anledning till oro men jag har haft otur. Skulle ju få njuta av några dagars ledighet och vad händer ?
Jo jag åker på någon form av magsjuka/bakterie. Det känns i alla fall bättre nu men jag är långt ifrån helt bra än utan det bubblar lite fast jag ska i alla fall försöka göra bort lite saker då jag har mer krafter för en stund.Så nu vet ni det också. Jag har alltså inte gått upp i rök om någon nu trodde det.
Har därför mest vilat men också tillbringat en hel del tid i TV-soffan. Såg på melodifestivalen och jag får erkänna att jag höll tummarna för Sanna den här gången. Hur Ace kunde bli tvåa vet jag inte riktigt än..visst är låten sisådär men kom igen ska man ha något som ser ut som fängelsekläder på scen ? Hade hon tagit på sig en orange onepice så hade de mer sett ut som ett gäng förrymda interner,,,
Nej även om övriga Europa verkade rösta på henne så kan jag inte hålla med på den punkten. Så där tror jag att hon gjorde en rejäl miss och jag tror långt ifrån  att det bara är gamlingar som röstar på fröken Nielsen heller.
Tyckte det var lite synd att det gick så dåligt för Ellen men hon fick i alla fall bra poäng från folket och jag kommer då fortsätta lyssna på Songbird för av alla låtarna tyckte jag att den var mest orginell och texten var den som gick fram mest men nuförtiden ratas väl många ballader för att de är för långsamma . Fast allt handlar inte om fart och glättighet heller men man kanske måste samla på sig mer egna erfarenheter innan man säger något om en långsam låt.Det är åtminstone vad jag tror.
Nej nu ska jag försöka göra bort lite andra saker också medan jag fortfarande orkar så hörs vi igen när jag mår bättre, kramen på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0