Vissa filmer

Tänkte inte ge er ännu ett filmtips utan idag tänkte jag mer skriva om vad man inte ska göra med en film. Såg på en igår som verkade bra från början men jag ändrade den uppfattningen efter halva. Den tappade allt och handlingen blev för tunn i slutänden. Så nej jag tänker inte rekommendera den trots skådespelarna. En film som, jag däremot gillar med Aaron Eckhart är Kärlek på Menyn mot Chartrine Zeta Jones. Annars brukar jag inte gärna se på romantiska komedier utan föredra dramafilmer men den är en favorit :) så vissa undantag kan även jag göra emellanåt.
Annars så händer det inte speciellt mycket för tillfället heller. Kämpar mot snuvan& hostan men jag börjar faktiskt få tillbaka lite ork. Åtminstone bitvis mellan hostattackerna. Fast det går ju över , frågan är bara när...för minsta lilla ansträngning som man gör blir ju jobbig.Ibland räcker det att man sitter rakt upp och ner för att man ska bli svettig. Det kanske betyder att febern går ner ?
Det borde i alla fall göra det och då är det väl bra. Nåja vi får väl se, jag vågar ju inte ropa hej direkt än med tanke på mig och min förkylningshistorik.
Nej nog surrat om dessa virus nu.  Meeko mår bra  och han har varit uppe och sprungit sin dagliga motionsrunda  i bollen. Annars gör han som hamstrar brukar dagtid  dvs. ligger och sover. Dessutom så stänger han för båda öppningarna till huset med spån så det ska bli riktigt mörkt och mysigt men han ska få ett större hjul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0