Kalas

Jodå då har man haft ett litet kalas.
Det blev som vanligt en hel del god mat ,. en del trevligt umgänge också öppning av paket. Brukar ju inte önska mig så mycket numera. De flesta saker jag vill ha köper jag ändå själv för att vara säker på att jag verkligen får dem. Trots få saker på listan var det egentligen inte en enda som jag hade önskat mig av det jag fick. Fast nu ska jag inte gnälla då vissa av sakerna ändå var bra men ibland vill man ju ha det som står på listan. Fick dock en del pengar och det är aldrig fel för nu kan jag ju köpa ett par saker som jag vet att jag behöver. Sedan måste jag fundera på om jag ska spara till en ny dator eller prioritera en ny kamera, Har fått en sådan där besvärlig prick på linsen igen som inte försvinner. Det kostar ju att skicka in på rengöring och jag är rädd, förra kameran jag skickade in kom tillbaka med en lapp där det stod: Otätt kamerahus.
Frågade på en butik här i stan och expediten där sa att det är inget som ska kunna hända om man bara hobbyfotar med dem och nej..jag har mig veterligen inte vistats i något sågverk.. Så det är i valet och kvalet om jag ska försöka fixa det själv eller om jag ska spana efter en ny kamera och i sådana fall vad jag vill ha. Kollade ju på D90 ett tag men insett att jag klarar mig fint med en D60.Dessutom så måste jag kolla så att felet verkligen ligger i kameran så det inte kommit in skräp i något av mina objektiv men av erfarenhet vet jag att det är just kamerahusen som brukar kunna läcka.Föredrar ändå Nikon om man har små händer som jag. Provat hålla i Canon men tyckte bara de var stora och otympliga. Dessutom så vill jag ju kunna använda mina objektiv och då är det endera en d60 eller en d90 jag är ute efter om jag ska köpa nytt.
Ikväll ser jag annars på VM finalen mellan Tyskland -Argentina. Hjärnan säger en sak och hjärtat en annan så det blir helt klart spännande att se hur det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0