Fundersam

 Hur Vi är nog många idag som undrar vad som egentligen hände igår.
Många världen över. Kanske framför allt brasilianarna själva men matchen gav eko över hela jorden. Vissa kanske tycker att det är löjligt att man bryr sig så mycket om sporten fast sanningen att säga så är jag ingen inbiten fotbollsfanatiker heller. Dock är det roligt att kolla när det går större mästerskap annars tycker jag mestadels om att se andra idrotter på tv. Hur som haver har jag alltid sett Brasilen som ett fotbollsälskande och spelande lag men jag måste undra var spelarna var rent tankemässigt igår ?
Nog för att Tyskland var väldigt skickliga, det säger jag inget om men att deras motståndare skulle falla ihop som ett korthus..ja det kunde väl ingen ens föreställa sig. Bottnade allt i att Neymar var skadad occh lagkaptenen Silva avstängd?
Jag vet inte men jag tror det är där man måste börja nysta för att kunna hitta ett svar på frågan hur det kunde hända. Om man nu måste analysera det hela som sagt. Man kan ju annars välja att se det som så att Tyskland spelar final och brassarna får rikta in sig på bronset istället. För igår kändes det verkligen stundtals som det bara var ett lag på plan och inte två. Sådan lekstuga som Klose och CO hade. Man gjorde inte många misstag heller utan matchen bara flöt på. Må hända att fler kort kunde ha delats ut för olika förselser men så var det ju åt båda hållen och kanske är det skönt med färre avbrott som ger färre tilläggsminuter men ibland tycker man att domarna gjort en dålig insats detta VM som inte har blåst utan tillåtit både det ena och det andra.
Det är helt enkelt bättre att ta upp det där kortet vissa gånger och inte alltid försöka snacka bort situationen med spelarna. Fast det är väl så som jag ser det. Hur som haver vet jag en sak...det lag som ska möta Tyskland i finalen på Söndag får ingen lätt uppgift, oavsett om det nu blir Holland eller Argentina.
Sedan måste jag skratta åt min hamster. Han hittar då verkligen på allt som är tänkbart. Idag hade han lyckats med den stora konsten att baxa in toarullen i hjulet. Dessutom så har han snart sprätt ut all sand ur badet igen och matskålen fick jag också gräva fram. Vilken liten hamster man har.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0