Filmtips

 
Det är inte så ofta nu på sommaren som det går filmer på TV som man inte redan har sett ett okänt antal gånger. Vanligen brukar det visas mycket repriser. Klart en del kan man ju se om och om igen nästan hur många gånger som helst utan att man tröttnar på dem men det är alltid kul när man kan upptäcka helt nya bekantskaper.
Jag gillar ju som ni vet countrymusik och en av mina favoriter är såklart Tim McGraw. Han har gjort ett par filmer bland annat Flicka-Den bruna mustangen men frågan är om den jag såg igår inte var bättre. Visst det kan hända att han inte gjorde någon större roll i Country Strong men själva historien grep i alla fall tag i mig. Dessutom så var det flera bra låtar med, inte minst de med  mångsidiga Garrett Hedlund men själva manuset kändes också starkare.
Så har ni inte sett den vill jag passa på att tipsa om både den och soundtracket. 
http://www.youtube.com/watch?v=6Y1yFRttwuo
Vidare så läste jag att den sista av medlemmarna i The Ramones , Tommy har dött. Kan inte säga att jag gillar punkmusik annars men deras tolkning av What A Wounderful World är så bra.
Annars så flyter väl dagen på rätt lugnt här förutom att vi ska ha ett litet kalas. Fyllde ju år den åttonde men då blev det inget eftersom både jag och mamma var förkylda, Visserligen så är vi det fortfarande men det känns kanske aningens bättre. Även om hostan& snuvan fortfarande hänger kvar för min del så har jag fått igen en del ork och det är ju alltid skönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0