Dit det bär

Igår blev det ett trevligt kalas. Födelsedagsbarnet fick såklart en massa presenter och tårtan var jättegod fast jag orkade bara med en liten bit efter det andra fikat. Sedan blev det ju såklart presentöppning och jag tror att hon var nöjd. Kanske hade hon velat ha mer leksaker men det är ju aldrig fel att få kläder heller. Hon verkade ha fullt upp med intryck i alla fall för jag kan inte säga att hon blev sådär sprudlande glad när hon packade upp modellhästen hon fick av mig men så kan det ju vara ibland när man är spänd om det händer mycket runt omkring. Jag hann i alla fall fota lite djur med. Hönsflocken strosade runt och kacklade medan kattungarna gjorde sitt bästa för att få leka ifred. Eller så passade de på att ligga någonstans att vila.I den här värmen går det ju inte att göra så mycket mer. Man blir svettig ändå av att absolut göra ingenting.
Idag så har jag däremot hunnit följa med och plockat lite blåbär. Var länge sedan det fanns så mycket tror jag faktiskt men det gäller nog att man ska veta var man bör leta också. Dessutom så blev det bra träning eftersom de växte i en brant backe. Ja inte så att man inte kunde gå där men på vägen ner fick man se upp var man satte ner fötterna någonstans. Efter det blev det en kall avrivning i duschen och nu efter en stunds vila ska jag ut och länsa päronens vinbärsbuskar. Så lite hinns det med trots värmen men det är viktigt att man kommer ihåg att ta med sig vattenflaskan om man ska ut!
Nu sitter jag bara inne en stund och vilar lite mellan varven så jag har inte hunnit med att lägga in några bilder än. Dessutom så kom mitt tecknande av sig lite eftersom ena pennan tog slut :/
Får se om jag ska köpa en ny själv eller om jag önskar mig en ny, eller refill till den när jag har namnsdag.Det beror nog på vad som finns att få tag i här .Måste dock säga att jag verkligen gillar min Green Ball Liquid Ink penna. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0