Verkligen inte

Det var verkligen inte vår dag igår.Det kan man lugnt säga med tanke på hur spelet såg ut till största delen. Från början så såg det så bra ut men vi rasade ihop precis som ett korthus. Vad jag pratar om ?
Handbollen förstås. Orkade inte ens se hela förnedringen utan bytte kanal men hann höra hur publiken buade. Tror att vi var för tagna av stundens allvar och åter igen så hade vi för många tekniska fel och felpass som talade emot oss dessutom så spelade Polen stor handboll.Undrar hur vi ska orka ladda om till idag när det är match mot Frankrike och vi inte längre har något att spela för. Det blir ingen semifinal den här gången heller.Fast nej nu ska vi inte gräva ner oss totalt utan vi får försöka komma igen på något sätt men hela laget måste lyfta sig och man kan inte bara låta allt kretsa runt en spelare för då är det rätt klart hur det slutar.Däremot så fanns det också vissa glädjeämnen. Stadens hockeylag vann i SHL.Visserligen gjorde man det på straffar men segern satt ändå där fint och man plockade några viktiga poäng i tabellen.Fast det bästa sparar jag till sist.Fick gå och hämta ut ett efterlängtat paket.Så nu är mina killar hemma igen och instängda i skåpet,får hoppas att de inte har några planer på att rymma. Nu låter jag ond men det är några av mina modellhästar som har varit ute på resa.Dessutom så har jag gett dem utegångsförbud om det blåser.
Sedan så kom jag en bit på väg igår med då jag började renovera Veronas hus mer.
För tillfället ser det ut så här och jag kan säga att jag är riktigt nöjd. Det är förstås en del jobb kvar med tomten men jag tror att det kommer att se fint ut. Har inte riktigt bestämt än om hon får behålla parkeringen eller om jag ska ge henne en cykel istället.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0