Morgonstund

God morgon på er alla glada Bubblare eller ja hej till alla läsare föresten. Idag är första dagen på länge som jag känner att min energi är tillbaka och jag blir sådär glad &på bra humör för att pyssla.
Så nu tänkte jag kolla efter billigt tyg på second hand och spåna lite. Såg att ett påslakan var frönt också så det tänkte jag återanvända till en annan sak.Dessutom måste jag göra nya gardiner till köket. Känns ju bra att ha några alternativ ändå att kunna byta mellan och inte bara ha samma, samma hela tiden.Dessutom ska jag gå igenom lite historier och se vilka jag ska ha kvar att utveckla.Så det händer ju en del i alla fall idag med. Annars hade jag det riktigt skönt igår i soffan. Spelade först Sims och nu har Zhan o Connie adopterat en katt, Pinocchio och en hund, Ariel. Sedan fixade jag i ordning på deras tomt med  så till och med den lilla tvättbjörnen som kom på besök verkade tycka att det var en lämplig plats att sova under en av buskarna innan det blev dags att se på handbollen. Var orolig där för en stund men det gick ju vägen och blev vinst som tur var. Dessutom så gick det bra för stadens lag i SHL med så det kanske är därför jag blivit på så bra humör idag ?
Vet inte det är en teori i alla fall men jag tänker då försöka ta vara på den här energin när jag väl börjar få tillbaka den. Är det inte allt för kallt i helgen så blir det nog en premiärtur på skidor med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0