Miss av mig.

Hejsan på er alla Bubblare där ute. Ja god morgon på alla härliga människor för den delen. Tänkte börja med att göra ett erkännande. Jag hade missat att det var Danmark -Frankrike i EM final i helgen men så kan dey gå då man inte har koll på TVn.Trodde ju benhårt på Kroatien så det kändes så snopet att se dem spela och förlora bronsmatchen. Så kan det gå..nåja Frankrike var i alla fall en värdig vinnare och vilket läckert spel de bjöd på tidvis.
Snart stundar dessutom OS så det ser ut att bli massor av rolig sport att titta på och inte nog med det så vann ju äntligen Maharaja i Paris, jag säger bara grattis!
Det blev dock ingen skidåkning i helgen men väl en härlig promenad. Räven lyste med sin frånvaro, såg spåren så antagligen hade den redan varit ute på sin morgonrunda men istället hittade jag det här vildjuret uppkrupet i ett träd,. Fast det där med vildjur kan disskuteras eftersom den mest jamade och ville ha hjälp ner innan den kom på att det faktiskt gick att backa. Tror att det var saktorna som hade skrämt upp den från början eftersom de hoppade runt i omkringliggande träd och skrattade. Inte undra på det, de tyckte väl att missen var löjlig asom inte vågade ta sig ner riktigt först.Dessutom har jag räknat fåglar men blivt rejält snopen. Sett ovanligt många dmherrarönfinkar men samtidigt å har det varit mycket färre talgoxaroch nästan inga gråsiskor eller gulsparvar.
 Nåja de kan ju ha valt något annat tillhåll men det känns lite konstigt att talgoxarna är så få.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0