Konstig känsla

Igår kväll infann sig en konstig känsla. Trots att vi vann mot Frankrike och nu säger jag vi eftersom det känns som så när Svergie spelar. Jag vet inte riktigt hur jag ska sätta ord på det men jag tror det var en känsla av tomhet som kom upp.Vi hade ju ingenting att gå för egentligen och ändå gick de in och gjorde en så hedervärd insats trots allt. Det ska de i alla fall ha full credit för även om det syntes som att det fanns delar att jobba på med laget. Fast det kanske är just så man får se på gårdagens match som ett tillfälle till träning.För hur annars ska man se på det ?
Dessutom så känns det väl surt att åka ur EM på det sättet de gjorde mot Polen men vi var helt enkelt inte tillräckligt bra som lag och fick heller inget stöd från publiken som till största delen bestod av polacker som buade som en andra vägg.Tycker inte om det beteendet när man så till den milda grad förnedrar motståndarlaget för det är ju trots allt bara sport det handlar om & speciellt olustigt var det då fair play stod med i reglerna för mästerskapet,
Samtidigt så är det bara att konstatera när man ser hur spelarna,storstjärnorna i de andra lagen verkligen hjälper inte bara varandra utan motståndarna med så räckte vi inte till, Sedan såg jag på matchen Kroatien-Polen. Vilken match alltså. Kanske den bästa i EM så här långt både om man ser spelmässigt och publikmässigt. Inte för att jag håller på något av de två lagen men jag uppskattar ändå spelet vi fick se från båda håll. Polen hängde i bra länge och jag tycker det var först på slutet det rann iväg men vilken härlig final det kommer att bli på Söndag med Kroatien-Danmark.
Det var dagens dos av sport. Gjorde såklart lite annat under tiden. Städade och hälsade på hos Verona som träffat en kille :) fast för en gång skull ska de få nöja sig med att vara ihop ett tag först.Egentligen så hade jag planerat att hon skulle få bo själv, sköta sin trädgård, ha ett par katter och vara ute och resa men så klev väderpresentatören Chauncey Grimm in i bilden. Ja ni hör ju vilket perfekt namn han har  och eftersom Verona utövar trollkonster tänkte jag att de kan passa bra ihop. De är ju dessutom kräftor båda två vilket innebär att han faller som en fura för allt hon säger och gör, än har de i varje fall inte varit oense om något.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0