God dagens

Hejsan på er alla och god dagens!
Nu är jag på plats igen. Eller så har jag varit det hela tiden.
Eller nej har ju varit hemma ett par dagar till och vilat upp mig. Men nu sitter jag i alla fall här och tänker försöka jobba lite.
Jag frös i alla fall inte ihjäl på vägen ner. Rena värmegraderna om man jämnför med igår då termometern stod på -19. Idag så visade den på -14. Så man får helt enkelt klä på sig ordentligt innan man går ut. Fast det är lättare att klä sig för varmt än att man tar på sig för lite så man fryser. Nej jag har ingen lust att bli förkyld igen.Råkade ju på flunasan i julas och sliter fortfarande med att bli kvitt snuvan&hostan fast det visste ni ju redan om.
Ikväll blir det i varje fall handboll :) också hände något bra igår. Connie..tja ni vet min ena sim träffade en kille när hon var på resa till Kina. De blev kära, flyttade ihop och hade ett litet privat bröllopp . Zhan heter han. Jag som hade sagt att hon skulle ta det lungt och koncentera sig på huset först och främst. Nåja den planen sprack visst helt för de klickade på en gång så numera består hushållet av Herr&fru Dawson. Fast nu tänker jag att de ska få koppla av lite och varva ner samt att de kommer att få resa en del innan de ska bilda familj. Dessutom så måste Connie ut och leta reda på vildhästarna så hon kan adoptera en av dem. Ja ni hör , de har fullt upp om inte annat så drömmer de om varandra till och med när de sover. Jag vet..har aldrig haft två simmar som varit mer tokiga i varandra än de här.Fast det är väl bara bra med :) också kan Zhan hjälpa mig att hålla städat i huset.Connie är ju inte alltid fullt så ordningsam fast det är och andra sidan inte jag heller så där är hon väl rätt lik mig. Också tycker vi båda om att måla men jag pratar tack och lov inte med höns för att få upp min umgängesmätare. Men nu slipper hon ju också göra det
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0