Fy så spännande

Passade på att ta igen mig lite igår efter migränanfallet förrgår.
Låg mestadels och slappade i soffan & bara tog det lungt.Flippade mellan kanalerna men kunde förstås inte hålla mig ifrån att se handbollen,Fy så spännande det blev.Det som såg ut att bli en enkel match från början blev onödigt spännande mot slutet men nu vann de ju i alla fall mot Ryssland. Det kändes viktigt med tanke på hur nära vi var mot Kroatien.Så då var det extra skönt att vi inte gjorde lika många tekniska fel nu och att de där skotten satt där de skulle.Fast nu ska jag inte analysera matchen i minsta detalj för så kunnig är jag inte men jag tänkte i alla fall säga att den var spännande in i det sista.
Sedan så försökte jag se på Black Swan igen men jag tycker det är en svår film som spretar åt en rad olika håll och därför inte håller ihop riktigt. Jag vet inte om ni har sett den och om så kanske ni inte håller med mig men nej det är då ingen film jag tänker försöka se en tredje gång. Det finns andra som är bättre.
Vad jag ska göra idag ?
Ska nog fortsätta ta det lungt, leta reda på några papper också måste jag sy kappan till köket fast allra först ska jag spela Sims. Måste ju se hur det går för Connie och dessutom så har jag kommit på en till sim som jag måste flytta in i kvarteret. Tänker bara avslöja att det blir en hon , sedan får ni se henne här när jag är klar :)
Vidare måste jag få säga ett ord om naturfilmen om björnar som gick på tvåan. Den var verkligen bra och orginellt gjord men nog håller jag med guiden.Alice&Van borde heta Bonnie och Clyde. Visst att de handlar efter sina instinkter men ibland är till och med naturen svår att förstå sig på.För vilket fel hade den där unga honan som blev dödad gjort ? Visst hon gick på deras äng och betade starrgräs men hon höll sig ur vägen med.Inte konstigt i alla fall att ingen av de andra björnarna vågade mucka med vår brottsliga duo efter det.Trodde faktiskt att den där unga hanen skulle ligga mer risigt till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0