Sportig dag

I dag ser det ut att bli en sportig dag. Åtminstone om man ser på TV eller lyssnar på radion. Först ut är hockeyn innan det är dags för sprintkval på längdskidor och i eftermiddag är det dags för curling. Jag vet inte hur det kommer sig egentligen men jag tycker att det är en rolig sport att titta på, både i TV men framförallt live.
För några år sedan när vi hade EM på hemmaplan så lurade jag med min kära pappa på en gruppspelsmatch och vi hade turen eller ska jag säga oturen att hamna framför Skottlands damlag på läktaren. De var där för att heja på herrlaget som spelade och jag vet inte om jag eller pappa hade så mycket hörsel kvar efteråt. Fast det var väldigt roligt att se deras inlevelse och att höra deras skämt.
Hur som helst så tror jag att hockeyn klockan nio blir en rysare med och jag tror att vi får se upp med en spelare speciellt. Om ni själva följer med så tror jag att ni vet vem jag menar. Jo jag tänker på Ansii Kopitar. Snacka om match han gjorde. Fast en spelare ska väl ändå inte göra något lag kan man tycka men man vet ju hur det kan se ut. Har faktiskt besökt Sloveninen och vet att det är ett vackert land kanske mest känt för sina vita lippizanerhästar och de helt fantastiska grottsystemen men det är kalrt man håller på Svergie!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0