Morsning!

Hejsan på er alla morgonpigga människor där ute. Igår fick jag sådan energi . Tror det hade att göra med att jag är så glad då Sims fungerar igen. Fast det vore väl konstigt om det inte gjorde det efter en ominstallation med. Hur som helst så har jag börjat ladda ner föremål lite smått med. Än så länge har bara laddningprogrammet för spelet bara kraschat en enda gång för att sedan fungera prickfritt och jag försöker att installlera sakerna en och en. Allt för att undvika att det ska bli samma problem igen.Dessutom är det ju så praktiskt att man via det kan se vad man har laddat ner med.
Har hittat igen nästan alla saker, så när som ett hår som jag tänkte fortsätta söka efter idag dessutom så hittar jag en del nya föremål med att plocka ner.Det blir ändå mindre som jag måste ta ner på nytt tack vare att man kan byta mönster på sakerna än vad det var om man jämför med Sims 2 så jag tror att jag gillar trean mer ändå.
Annars så jobbar jag på mina småprojekt också har två av mina favoritserier på tv börjat igen.Pratar om Heart Of Dixie och Chicago Fire. Ska försöka göra Shamrocks täcke klart idag, har egentligen bara spännena kvar att göra på det ena sedan måste jag söka igen mina kantband så jag kan börja jobba med det andra.Så det blir ju en del pyssel  under dagarna nu med, lite som jag känner för.För det är ju så att jag försöker jobba med saker när jag har lust utan att jag behöver tvinga fram kreativiteten. Det är ju då det brukar ge bäst resultat på det stora hela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0