Hejsan på er!

Morsning på er allihopa. Har haft ett par dagars uppehåll från bloggandet. Har istället spelat Sims och gjort en del annat men mestadels har jag legat i tv soffan och följt OS.Kan tilläggas att jag är långt ifrån någon sportnörd, snarare tvärtom så att jag har svårt att motivera mig själv att motionera mer men det är alltid roligt att se hur det går för våra atleter under ett mästerskap. Två silver för ett litet land som Sverige är långt ifrån illa så ett stort grattis till både Charlotte Kalla och Marcus Hellner idag. Var riktigt imponerad av herrarnas skiathlon där Marcus blev tvåa, Lars Nelson 7 a, Daniel Richardson 10 a och Anders Södergren 14 e man i mål. Det är stor skidåkning och man kan minst sagt säga att de verkar ha toppat formen rätt dessutom så verkar vallateamet ha gjort ett bra jobb de med :). Just nu känns det dock lite tudelat att se damernas skidskytte eftersom vi inte har några svenskor med men de har ju inte hållit måtten. Känns som de fastnat i ett trist läge efter att Magda och Helena som var så lysande slutade. Nog för att man alltid ska utgå från sina egna förutsättningar men det är väl inte så lätt att leva upp till kraven som kommer efter framgångarna vi hade då.Fast åkarna är väl ändå medvetna om vilken press det är när de väl ger sig in i hetgröten och man klarar ju pressen olika bra.Skidskytte är ändå en rolig sport att titta på.
Fast nu ska jag inte enbart prata sport men det blir lätt hänt mycket av den varan de här veckorna. Vet att det varit prat om mycket som händer vid sidan av idrotten men jag tycker faktiskt att man ska fokusera på de sportsliga prestationerna och inget annat med tanke på atleterna & den tid den tid de lägger ner.
För man har vetat att Sochi skulle få OS i sju år, varför drog man iinte igång disskutionen kring det andra redan på en gång i sådana fall om man nu ville ta upp det ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0