God morgon på er!

Morgonstund igen.
Tänka sig nu är OS över. Det känns lite tomt men visst är det samtidigt skönt att vardagen kan återgå till det normala. Kan ju tänka mig hur det är för de som inte alls gillar sport med. Själv tycker jag ju att det är roligt med de större mästerskapen åtminstone.Fast gillar man det inte så behöver man ju inte se på tv eller höra på radion heller. Den här gången tror jag dessutom att det har gått rätt bra med tanke på att det gick på TV3 , kanal 10 och viaplay.
Hur som helst så tog vi dessutom inte mindre än 15 medaljer och satte nytt rekord. Det är väl alltid något man kan glädjas över även om det bara blev silver för hockeykillarna. Kanada var helt enkelt för bra och jag tyckte faktiskt inte att vi spelade så bra heller med alla tappade puckar utan vi såg ut som yra höns stundtals. Kanske blev det för svårt att fokusera på spelet ändå med historien kring Bäckström....jag vet inte men det känns så.
Fast sport var som ssgt inte det enda som pågick i helgen. Har hittat ännu en bra brittisk miniserie att följa på tv nämligen den som började sändas på SVT 1, Breathless men jag kanske är lite partisk när det gäller serier fast britterna är duktiga på att göra dem också, varför kan inte våra svenska manusförfattare ta efter mer istället för att göra dussinet poänglösa realityshows och dokusåpor som man tröttnar på ?
Nej jag kan tyvärr inte hitta något svar på den frågan, kanske någon av er andra kan istället ?
Hur som helst tänkte jag bara ge den en chans men jag fastnade direkt efter att ha sett det första avsnittet och det är ju alltid lika lovande när man gör det.
Fast när det gäller MSP har jag stött på ett problem idag. Sidan vägrar ladda. Det fungerade IE hemma men på datorn jag sitter nu går sidan inte att ladda varken i IE eller Chrome, någon mer som märkt av problemet ?
Själva adressen finns men när jag ska ladda sidan så fungerar det inte utan det är bara svart och inget händer. Vad beror det här på ?
Sedan har jag ju pratat några gånger om att jag skulle ut och fota den ena modellhästen och i helgen blev det äntligen av eftersom det var bra väder för att göra det :). Så, så fort jag lagt in bilderna i datorn kommer de upp här men jag kan ju avslöja att de blev riktigt fina då O'Malley verkligen gör sig bra på bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0