Äntligen

Nu så har jag äntligen fått in hela Sims 3 på nya datorn.Hela proceduren gick utan problem men jag har ju inte kunnat börja spela ännu eller ställa några krav på prestandan. Det kommer allt eftersom men jag provstartade det i alla fall och allt såg okej ut.Det roligaste grafikproblemet jag haft på någon av mina datorer med just sims var en gång med tvåan. Då hände det som så att allt vatten blev rött. Visst det kanske hade fungerat fint om man skulle ha vampyrer men lite synd när det hände överallt. Så det blev att skruva upp datorn och byta ut grafikkortet. Får hoppas att jag slipper det nu.Fast det lär ju visa sig efter ett tsg i sådana fall. Hur som haver så håller jag på som bäst att installera lite filer. Eller ja inte lite. La över downloadsmappen jag hade på datorn hemma och från den blev det över 200 föremål som ska in.Man får ta lite saker åt gången så ska det nog gå vägen + att jag har lite som måste flyttas över från päronens maskin med. Det känns dock bra att vara på banan igen också ser jag såklart fram emot Sims 4 men det är vi nog en hel del som gör kan jag tro.
Så nu vet ni vad jag roar mig med om jag skulle glömma att skriva här på ett par dagar men jag försöker i alla fall att hålla mig aktiv. Igår var vi och åt middag hos min syster i deras stuga. Passade på att ta med mig hennes två töser på en fågelskådartur. Vi såg kanske inte så mycket, men kunde på den illa sträckan räkna in trana, svalor, grågås,kanadagås,sädesärla och kråka.Det tycker jag är rätt bra med tanke på att det är sommar än så länge och de stora flyttsträcken har ju inte samlats än. Tror dock barnen blev lite uttråkade men man kan ju inte alltid förvänta sig att få se något ovanligt. Även de där fåglarna man ser till vardags kan vara nog så fina.
 
Som till exempel talgoxen. I år har pappa ett nytt gäng som kommer och vill ha mat. Det är cirka sex stycken ungfåglar och fyra vuxna.Det är fascinerande när man studerat dem ett tag och börjar upptäcka att var och en har sin egen personlighet. Även om de är av samma art  så är de ändå högst olika och är egna. Det här kanske man inte tänker på om man stressar fram utan att lyssna mer till kvittret i buskarna. För det sjuder av liv sommartid i naturen om man bara ser på sidan om och börjar titta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0