Hejsan svejsan

Glad, Det är känslan jag vaknade upp med imorse, Tror det beror på främst två saker. Dels så var mamsen &jag på gladhockey igår, Ja det kanske inte finns någon variant som heter det men det är den närmaste beskrivningen jag kan hitta. Eller så kan man göra som speakern gjorde och kalla det för samkväm. Trevlig liten tillställning då det var Icebreakers som spelade och mötte Ulvö Hockey, Publiksiffran för kvällen låg på dryga 6.000 pers!
Det ni. Visst den som ville se tuffa närkamper kanske blev besviken men det var ju inte heller den sortens match utan en stor eloge till spelarna som ställer upp så här för välgörenhet, Visst bjöd proffsen på en hel del små delikatesser emellanåt men de behövde inte gå för full maskin utan det var en avslappnad insats från båda lagen, Såklart vann Icebreakers enkelt med stora siffror 10 mot 1 fast Ulvön hängde med bra i två perioder innan de blev frånåkta.
Anledning två till att jag är glad är det faktum att jag har en ny dator, Det återstår väl att se om jag behöver byta grafiken sedan men nu har jag i alla fall 8 MB ram och en tbs hårddisk att använda mig av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0