Hejsan svejsan

Hejsan på er alla.
Hur är läget med er idag då ?
Här känns det faktiskt toppenbra för att vara morgon vill säga.
Annars måste jag ju erkänna att jag alltid varit mer av en kvällsmänniska och mycket av det sitter fortfarande kvar.
Fast jag uppskattar ju också morgnarna när jag väl tar mig upp. Dessutom så blir det ju lättare så här års på våren när ljuset kommer tillbaka. När jag gick ner på jobbet var det faktiskt sådär underbart. Orkade inte släpa med mig kameran idag och vad tror ni ? Jo det straffade sig direkt. Havet låg spegelblankt och inne vid den ena grillplatsen simmade ett par knipor i godan ro. Eller ja hanen låg och guppade på ytan medan honan stod på stranden och putsade sina fjädrar. Det är precis sådana här dagar man inte kan göra något annat än att bli glad. Hur som helst så tog jag mig i alla fall ut igår med och insåg faktiskt hur skönt det är att koppla ner ibland på vardagen med och inte bara på helgen. Man ska ju ta vara på ljuset och de fina dagarna. Så det ska jag göra lite mer framöver.
Dessutom har jag ju mina projekt att fokusera ppå med. Började faktiskt försöka åtgärda mitt lilla problem med lagring av teckningar som jag aldrig slutför. Hittade några fina gamla skisser som jag valde att plocka fram igen också har jag ju en hall som tåls att funderas på. Temat i det övriga dockhuset är ju onekligen havet så då är det ju bara naturligt om hallen också smälter in i det. Fast jag måste hitta någon bra tapet såklart. Men jag tror att jag kommit på en bra tanke då det gäller den öppna spisen nere i hobbyrummet. Provade ju att göra en liten kamin som jag tycker blev rätt fin...men sedan kläckte jag den här idén som jag spånar på nu.
Mamma tyckte ju att det stod stilla ett tag men det berodde nog på att jag var upptagen med att fundera ut bra lösningar så att det i slutänden kommer att bli jättefint. När allt är klart vill säga för det tar ju ett tag och man vill ju inte stressa sig ignom renoveringen heller. Sedan vet jag inte om badrummet blev så bra trots allt..kaklet kanske ser tokigt ut eller så är det bara jag som är petig igen nu när jag lärt mig mer och vet. vad som går att göra.
Fast det känns drygt om inte omöjligt att lossa på bitarna och börja om på väggarna. Är i alla fall väldigt nöjd med golvet som jag slet med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0