Morgon på er!

Morgon på er alla som kikar in här.
Idag är det en sådan där underbart fin höstdag igen då solen skiner och det är vackert väder, Visst finns det lite moln på himlen men det är fortfarande klart...fast kallt.
Tror det var första dagen i morse som det blev ett moln av andedräkten när jag andades ut. Fast fortfarande kan man gå klädd i leggingsen.Tur för mig det. Annars brukar jag ju för det mesta gå klädd i jeans men på sommaren varierar jag mig lite mer och har leggings ihop med kjol &tshirt eller min sommarklänning.
 
Ungefär så här ser den ut :) också har jag träningskor eller mina converse till.
Bara för ett tag sedan skulle jag aldrig drömma om att ta på mig klänning eller kjol men man tröttnar kanske lite på att bara gå i byxor under resten av året.
Hur som helst så känns det mycket ledigare på något sätt.
Ni som läste mitt inlägg från igår vet att jag skrev att jag gillar Broadchurch, den brittiska deckarserien som går på tv4 kl 21.00 på torsdagar. Fel sagt av ming jag ÄLSKAR den och jag tror det var länge sedan jag såg något som var så bra. Hoppas verkligen på en fortsättning som är lika bra och ännu är det ju två avsnitt kvar på säsongen.
Annars då ? Jo det rullar på ska hem till päronen igen idag över helgen &umgås lite+ att jag ska jobba med huset och kanske måste jag titta till hur det går för Maya och Youssef med barnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0