Måste erkänna

Jag känner att jag måste få erkänna en sak för er.
Har alltid älskat musikaler, i alla fall vissa av dem och jag tycker att Andrew Lloyd Webber är otroligt duktig.
Mina två stora favoriter är nog ändå Evita och Fantomen på Operan.
Riktigt vilken låt som är bäst i dem är såklart svårt att kunna avgöra men jag tror att det lutar åt Music Of The Night eller Waltz for Eva &Che.Fast båda två är riktigt fina och bra låtar med ett helt eget djup och liv. Det ska bli så kul att få gå och höra Peter Jöback ikväll och se hans föreställning I love musicals. Att han sedan bjudit in Helen Sjöholm som är en annan favorit är bara en bonus som man får inpå.
Tack för den julklappen bästa päronen! Hoppas att det blir ett mnine som kommer att sitta kvar länge.
Om ni inte har hört den så tycker jag att ni absolut ska lyssna på Music of the night i orginal när Michael Crawford sjunger.Finns verkligen inte mycket som toppar det enligt mig i alla fall även om Antionio Banderas också gör den väldigt bra.
 
http://www.youtube.com/watch?v=lMxHGDEL_7I
 
Sedan vet jag inte om jag ska säga några ord om dagens moderna musikaler som High school musical, eller Glee eftersom jag har har svårt för dem. De är liksom hälften film och hälften musikal men håller inte alls samma höga klass som till exempel Grease eller Dirty Dancing.Tycker rollerna i dem fastnar i schabloner vilket gör att de faller ganska platt tyvärr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0