Hejsan på er allla!

Hejsan.
Då var jag tillbaka efter helgen.
Har som ni kanske märkt inte suttit framför datorn någonting utan varit upptagen med att pyssla och följa fälttävlan på TV.
Ska snart se på den avslutande banhoppningen som ska bli spännande att följa eftersom vi har medaljchans både i lagtävlingen och individuellt. Är ingen tävlingsmänniska privat men det är skojigt att titta på när andra tävlar också gillar jag ju hästar förstås vilket leder till att det blir en del utflykter och sena kvällar framför tvn.
Nu ska jag berätta om en storslagen händelse som jag var med om i torsdags när vi var på väg hem från kalaset vi hade varit på.
Satt och tittade ut genom vindrutan i baksätet, kastade en blick upp mot himlen och ser något stort som kommer seglande på rätt låg höjd.Den var i alla fall på en sådan höjd att jag kunde avgöra att den var större än alla andra rovfåglar jag tidigare sett och det gick upp för mig. Jodå det här var en örn.
Kunde inte riktigt säga om det var en kungsörn eller en havsörn men efter studerande i fågelboken så är det mest troligt att det var en ung havsörn som kom flygande.
Har ju alltid velat se en örn och nu har jag fått göra det. Kan säga att jag gärna skulle se en igen.Det första som slår en med dem är helt klart den imponerande storleken. Det går inte att ta miste. I varje fall inte när de flyger på lägre höjd utan då är det bland de starkaste upplevelser man kan ha.Dessutom så fick jag se att päronen hade haft besök av en duvhök.Pappa hade hunnit fota den på håll när den satt och kalasade på ett slaget byte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0