Lovtider

Idag är det höstlov för vissa. Själv så är jag tillbaka i vardagen igen efter helgen fast jag minns hur skönt det var med ledighet när man gick i skolan.Och även om jag alltid var mer av en kvällsmänniska så är det ändå härligt att kliva upp tidigt och gå ut innan allting vaknar till liv i staden. Nåja så jag ska alltså jobba på hela veckan eller om jag kanske tar ett par dagar ledigt så jag kan gå ut med kameran just sådär tidigt som jag pratar om. Naturen är helt enkel härlig att vistas i och det finns gröna oaser mitt i bruset med.Måste försöka ordna upp lite i röran hemma just nu. Lätt att det blir en sådan när man pysslar.
Såg på Alla tiders hits och tyckte att Andreas skulle ha vunnit med Vintersaga, fast så kanske jag är lite partisk som norrlänning fast Timo var också bra.Annars har väl helgen som sagt varit mestadels lugn som jag skrev i mitt tidigare inlägg..inte gjort så mycket fast idag ska jag pyssla och spela Sims. Hittade till min stora glädje vissa saker som jag behövde till mitt ena projekt , jo jag hade sakerna hemma hos päronen.Så det jag påbörjade innan helgen hoppas jag kunna slutföra idag. Om inte så kommer jag i alla fall att komma en bra bit på väg. Allt som saknas är några vita kantband och ett par gjordar samt ett par spännen framtill, låter det här som grekiska ? Nej jag lovar det är inte alls speciellt komplicerat och ni som håller på med hästar själv vet vad jag surrar om.
Även fast den skala jag jobbar med är lite i miniatyr. Som det ser ut nu så kommer det här projektet att se så bra ut när det väl blir klart :)
Kanske rentav får göra ett litet arrangemang med mina tomtar sedan.
Också har jag ju ett par teckningar som jag jobbar på. Fick för mig att jag skulle prova rita lite manga igen och min serie går också framåt. För er som inte vet om det så fick jag för mig att göra en egen variant på Hälge för ett tag sedan.Fast just nu får de andra projekten gå före men jag spånar på fortsättningen med min älg med.
Jo också ska jag ju tvätta men allt det andra får plats medan maskinerna går.Så nej jag är absolut inte sysslolös även om jag fått elaka kommentarer ibland från folk som tycker att jag inte har något liv.
Fast att säga så till någon tycker jag är bland det elakaste man kan göra också tycker jag att det har gått för långt på MSP åtminstone när det förekommer hot.Då känner åtminstone jag mig väldigt illa till mods. Visst en del beror på rent oförstånd men i andra fall måste man ju få undra varför somliga säger sådana saker. Ska inte sidan vara en rolig plats att hänga på utan att man ska behöva ta emot sådant ?
Och alla de som skriver att MSP blivit barnsligt. Varför stannar ni kvar då och tänk er för nu, vad skulle ni säga om någon sagt så till er när ni började ? Nej just det..tror inte att ni hade velat att någon skrev att ni var småglin heller och det är bara otrevligt när folk skriver svordommar eller med enbart VERSALER.
Lite takt och ton eller hövlighet får man faktiskt visa mot andra på nätet också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0