Hejsan svejsan på er!

Tjenamoss. Nu är jag tillbaka efter en ytters produktiv helg.
Jag har pysslat på med renoveringen som går framåt med små steg hela tiden.Just nu passar det dessutom väldigt bra att säga att det går med steg eftersom jag har satt tänderna i att göra något åt trappen.
Vad det hela lutar åt kan ni kanske gissa. Annars får ni ju se det hela rum för rum sedan när allt väl är klart. Fast jag jobbar på.
Skaffat mer material och det ena missödet var möjligen när två sladdat till kontakten på badrumsmöbeln släppte. Nåja, skalade av dem lite, lirkade tillbaka och limmade med kontaktlim så nu får vi se om det fungerar&om det håller. Annars får jag tänka om.
Sedan har jag hunnit med att teckna lite förstås också har jag ju påbörjat en serie. Är ni nyfikna?
Vi får se hur den blir när den är klar men den kanske ska skickas in annars kommer den åtminstone att läggas upp här..men jag hoppas en del på den då jag är väldigt nöjd med det jag gjort hitills. Nu väntar bara det roliga jobbet...nja men varje sida ska in digitalt med rutor och text. Sedan tänkte jag roa mig och rita för hand eftersom jag tycker det brukar bli bäst så det lär nog ta sin lilla tid men jag har i alla fall roligt medan jag gör det här.Så jag har faktiskt inte hunnit sitta vid datorn och spela något alls fast nu är det ju vardag igen så då kan det väl inte otippat hända att jag tittar in mer mellan projekten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0