Tjenamoss

Hejsan på er alla glada människor där ute.
I dag vet jag vad jag borde ta och göra.
Jag borde ta och rengöra tangentbordet så jag kan skriva ordentligt.Har ett par bokstäver som hakar upp sig så det kan verkligen vara dags för en omgång igen.Passar dessutom bra att göra det eftersom illamåendet ställt till så jag blir hemma idag.
Ska försöka pyssla på ändå mellan varven. Dessutom så måste jag undra vissa saker som rör MSP. Varför har vissa så svårt att förstå ett enkelt NEJ ?
Har sagt det flera gånger.Ändå så händer det att vissa individer fortsätter tjata så till den milda grad att man blir irriterad när de inte kan lägga av.Säger jag NEJ så menar jag det.
Det mest störande är när folk skriver meddelanden till en och undrar om man ska byta gubbe.
Varför skulle jag vilja byta bort Connie som jag kämpat med i flera år med att sätta en personlig stil på mot en nybörjargubbe? Nej allt de oftast vill är att komma åt ens kontoinfo så att de kan hacka sig in och ta saker.
Fast nu säger jag det en gång för alla. NEJ jag vill inte byta gubbe med någon, NEJ jag ger inte bort Connie och NEJ jag blir fortfarande inte ihop därför att jag INTE vill och inget sä¨ger att man MÅSTE.Det är ändå bara ett spel som är till för att man ska ha roligt.
Nog om detta. Nu ska ni få se en sak jag började skissa på igår kväll framför TVn.
Har fortfarande ingen aning om var hon ska ta vägen riktigt men jag spånar också får vi se om jag ritar ett slott eller en koja.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0