Morgon på er!

God morgon på er allihopa.
Idag var det kyligt i luften minst sagt.
Även om det var runt -10 så kändes det som om det hade kunnat vara ännu kallare lika gärna. Fast det är väl så här i början av vintern. Innan man har vant sig vid den faktiska kylan.
Igår så fick jag ett ryck och började med julstädningen hemma så nu har jag bara två saker kvar innan det är riktigt julat, eller tre då men den sista kan jag inte fixa förrän jag kan flytta på några saker som ska stå med i en ev adventsvisning på annat håll.
Fast lite tomtar åkte fram, jag gjorde fint på datorbordet, torkade golvet och bytte gardiner. Så nu är det bara ljusstaken som ska fram också ska sängkläderna bytas.Tror det var länge sedan jag hade så här städat faktiskt. En sak hann jag inte med och det var att duscha men jag klev upp tidigare istället så jag hann göra bort den saken också. Dock så hade jag slut på schampo så jag fick lov att ta det jag brukar använda till att tvätta my little ponnysarnas hår med så nu kan man säga att mitt hår luktar ponny.Det får gå i alla fall :)
Sedan så spelade jag lite Sims 3 med och vet ni vad jag kom fram till ?
 
Connie och Yves är verkligen jättefina ihop :) Så jag bestämde mig för att de trots allt ska få barn ihop.
De bor ju på skilda håll än så länge(Connie måste lämna perfekt nektar till Yves) men sedan ska de allt få bo under samma tak är det tänkt...så slipper hon få brevlådan full av kärleksbrev med.Och nej jag vet inte hur jag bär mig åt...för att få simmar som blir så tokiga i varandra att de kan glömma omvärlden helt. Dessutom så har han god inverkan på henne , eftersom han är ordningsam lär han henne att städa *hehe*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0