Hoppla hejsan

Hejsan igen alla glada Bubblare där ute som följer min blogg och hej till alla er andra människor med som bara råkar komma in här.
Nu ska ni inte bli oroliga för att jag varit tyst i några dagar. Har haft en lite längre ledighet över Halloween-Alla Helgona men nu är jag alltså tillbaka. Visst har jag suttit vid datorn under bortavaron med men jag har inte surfat runt så mycket på nätet utan mest spelat Sims. Nåja nu är det i alla fall vardag igen och jag är tillbaka efter allt godissnaskande. Försöker skära ner på det men ibland måste man ju få unna sig något gott med.
Hoppas att alla andra också har haft det riktigt bra i veckan, även ni som jobbat eller haft studier för er.
Hur som helst så har jag också passat på att pyssla en del som sig bör med mitt renoverinsprojekt.
Snart är badrummet alldeles klart. Allt som fatttas nu är en matta + lite inredning , sedan kan de lungt få koppla av med ett bad.Dessutom måste jag också hitta några som vill bo i det.
Ena syskonbarnet sa att hon skulle vilja krympa och flytta in men tyvärr har jag ingen maskin i stil med Skalman i närheten och ingen magisk spik heller som Nils Karlssson Pyssling.
Klart är i alla fall att det kommer att bli bra när allt jobb är klart men jag törs inte räkna hur många timmar eller vad slutkostnaden på allt arbete blir. Fast roligt är det såklart annars hade jag nog låtit bli att ta på mig jobbet.
Sedan har jag alltid några teckningar på gång och ett annat projekt som faktiskt alldeles snart är klart. Ska bara klura ut ett par sista saker på det innan ni får se en bild här.
Fast jag ska försöka att ha det klart i tid innan jul men än säger jag inget mer om det.
Ni får vänta lite till och hålla till godo med bilderna på mitt övriga pyssel så länge.
 
Så här ser det nästan färdiga badrummet ut just nu
Lagt om golvet och satt upp klinker(små mosaikplattor på väggarna), borde ha varit mer noga där ser jag men..men. man lär sig alltid saker + att jag även målade om badrumsbänken.
Just nu håller jag på med finrummet uppe+ att golvet i köket måste få sig ett byte.
Så som ni säkert märker har jag  nästan alltiid något  roligt projekt igång.Åtminstone om man är som jag och gillar att pyssla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0