Hjem igen

Som brukligt numera på Måndagar så tittade jag på Hjem igår.
För er som fortfarande missat den kan jag bara säga, se den!
Namnet passar dessutom in väldigt bra på den känsla man får efter ett avsnitt. Nåja hur som haver så fastnade jag lite för en av låtarna i soundtracket igår. Inte helt otippat då de oftast spelar country som är en stil jag ju kommit att gilla väldigt mycket.
Och då pratar vi inte den moderna countrymusiken som låter som en mix av olika stilar. Alright visst kan jag lyssna på Shania Twain,Garth Brooks, Leanne Rhimes mfl men den stora husguden hemma hos mig är och förblir John Denver.Han kanske är mest känd för Annies Song och Country Roads men jag lovar det finns fler låtar att upptäcka.Det kanske tar ett tag innan vissa av dem fastnar men en som jag tycker verkligt mycket om är Alaska&Me. Från början tyckte jag att det var en låt av många men nu är den en given favorit för att inte tala om fina Autograph.Ja som ni hör är jag kanske lite insnöad i det här fallet men jag varvar ju med mycket annan musik med även om det oftast blir country som kommer ur högtalarna.
Man kan nog säga att jag är en allätare till stor del även om jag gillar viss musik mer.
Bland mina andra favoriter kan nämnas The Fables, Bryan Adams, U2,Queen, Stiftelsen och såklart Tommy Körberg men det är bara några.
En annan stil som jag gärna lyssnar på är irländsk folkmusik. Tycker det finns så mycket känslor i den helt enkelt och man kan inte låta bli att stampa takten till vissa av de låtarna också tror jag att det är enkelheten som tilltalar mig. Varför ska man komplicera saker när det räcker med en bra melodi och några enkla instrument ?
Kan hända att jag länkat till den här förut men nu gör jag det igen eftersom den är så otroligt fin.
Rös när jag såg henne live då jag var på Lord of the dance då de var här.
 
http://www.youtube.com/watch?v=DFpKqD5EP1Y
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0