Pappervändare igen

suck så less..träffade min LSS handläggare idag, som vämntat säger hon att det inte finns ekonomi för anställning där jag är nu..men frågan är vad som händer då aktivitestersättningen bara gäller till året man fyller 30..ska det bli sjukersättning ist och frågan är hur mkt..är det värt att ha en arbetsplats och tjäna mindre än vad man har nu eller baraa gå hemma med mer pengar.
Så skulle det kanske bli fast det beror ju på vad man kan få ut för ersättning med men det vet man ju vad fk brukar hitta på så
;P känns som pest lr kolera ungefär,men nu förstår man delvis vfarför det finns så många unga förtidspensinärer,.Visst kan man ha någon arbetsförmåga men man ska helst egentligen hävda att man inte har det får att få ut skälig erättning. Det är verkligen skamligt att det är så när dessutom regeringen mestadels pratar om att jaga bidragsfuskare så glömmer de bort att deras åtgärder får väldiga konsekvenser för andra gupper.i samhället.
Eller när man pratar om lata unga vuxna, jag tror att de allra flesta vill känna sig uppskattade och att man är värd något. Varför är det då allt fler som till exempel tvingas bo hemma allt längre ?
Det finns en del frågor man skulle vilja ha svar på bland annat varför vissa gnäller på låg ingångslön när det finns de som ska klara sig på låt oss säga 6000 i månaden ?
Visst kanske det funkar för de som har ett gott socialt nätverk men vad händer då med resten som lever på existensminimum och under det ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0